78 години WURTH

28 години WURTH МАКЕДОНИЈА

Проверете зошто повеќе од 3,5 милиони професионални купувачи ширум светот и повеќе од 10.000 купувачи во Македонија избираат Wurth квалитет.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ +
ПРОДОЛЖЕТЕ

ПРОИЗВОДИ ВО НАШАТА ПОНУДА

Дознајте сѐ што Ве интересира за нашите производи и брендови

КАТАЛОГ ЛИЧНА ЗАШТИТНА ОПРЕМА

ОТВОРИ КАТАЛОГ+

КАТАЛОГ РАЧЕН АЛАТ

Рачен алат, производи за лепење, подмачкување, чистење, итн.

ОТВОРИ КАТАЛОГ+

CNC, ПЛАЗМА И ЛАСЕРСКИ ЕДИНИЦИ

ОТВОРИ КАТАЛОГ+

ВОДИЧ ЗА ИЗБОР НА ПРОИЗВОДИ ОД ТЕХНИЧКА ХЕМИЈА

Книга со примери на работни операции и решенија на проблеми

ОТВОРИ КАТАЛОГ+
Сите производи+

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА
WURTH ТИМОТ

Ако сакате да работите, да учите и да напредувате, верувајте дека задоволството на клиентите може да стане Ваша специјалност и ќе Ве инспирира за можност професионално да се остварите во рамките на мултинационална компанија – ние сме вистинскиот тим за Вас!

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА
WURTH ТИМОТ

Ако сакате да работите, да учите и да напредувате, верувајте дека задоволството на клиентите може да стане Ваша специјалност и ќе Ве инспирира за можност професионално да се остварите во рамките на мултинационална компанија – ние сме вистинскиот тим за Вас!

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА
WURTH ТИМОТ

Ако сакате да работите, да учите и да напредувате, верувајте дека задоволството на клиентите може да стане Ваша специјалност и ќе Ве инспирира за можност професионално да се остварите во рамките на мултинационална компанија – ние сме вистинскиот тим за Вас!

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА
WURTH ТИМОТ

Ако сакате да работите, да учите и да напредувате, верувајте дека задоволството на клиентите може да стане Ваша специјалност и ќе Ве инспирира за можност професионално да се остварите во рамките на мултинационална компанија – ние сме вистинскиот тим за Вас!

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

КОМПАНИСКИ блог

Прочитајте најнови текстови за Wurth понуди, производи и активности на компанијата

ГРУПАЦИЈА WURTH

Од 1945 година негува единствен пристап на соработка со професионални купувачи. Во моментот компанијата е присутна во повеќе од 80 земји ширум планетата.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ КАНАЛ НА YOUTUBE

СЛЕДЕТЕ ГО НАШИОТ КАНАЛ