Pick-Up Shop

Во соствот на нашата компанија за сега имаме еден PICK-UP објект каде нашите купувачи, можат поблиску да се запознаат со нашите најпродавани производи.

ПРОДОЛЖЕТЕ

БЛИСКУ. ПОБЛИСКУ. WURTH

Зашто Wurth Pick-Up shop?
Pick-Up објектот го отворивме затоа што сакаме да бидеме поблиску до купувачите и да им излеземе во пресрет, на оние клиенти, кои сакаат да ги подигнат производите сами на локација која е во нивната близина.


На состојба во Pick-Up објектот имаме повеќе од 3.000 производи, воглавно нашите најпродавани артикли.

Во Pick-Up објектот можете да ги погледнете нашите производи, да добиете препорака како најефикасно да завршите некоја работа, да пробате дел од нашите алати и секако да преземете се што ви е потребно, под исти услови кои ги добивате од нашиот преставник за продажба,со кој редовно соработувате.


ВЕ ОЧЕКУВАМЕ

Pick-Up shops
mapa

Пронајдете го нашиот Pick-Up shop најблиску до вас