КОНТАКТ

ПРОДОЛЖЕТЕ

ЦЕНТРАЛАТА НА WURTH ВО МАКЕДОНИЈА

Модерно опремен работен простор со повеке од 3000 м2 во кој се наоѓа современ магацински простор од 2500 м2, административен дел, како и SHOW ROOM.

Централа на WURTH во МАКЕДОНИЈА

Булевар Борис Трајковски 37
1011 Скопје, Македонија

Работно време:
Понеделник–Петок
Продажба - 08.00-16.00
Магацин - 09.00- 17.00
Сабота и недела се неработни денови

Покажи на мапа

Контакт форма

Професионален сте купувач и имате прашања поврзани за набавка, продажба или карактеристики на Wurth производите? Пополнетете ја контакт формата и некој од нашите продавачи наскоро ќе Ве контактира.

За информации за вработување и отворени работни места, Ве молиме да ја посетите страната КАРИЕРА

Документи со податоци
за компанијата

pdf

ТЕКОВНА СОСТОЈБА

ПРЕЗЕМЕТЕ ДАТОТЕКА

Кодекс на усогласеност

ПРЕЗЕМЕТЕ ДАТОТЕКА