Showroom

Во соствот на нашата компанија постои уреден простор каде нашите купувачи можат поблиску да се запознаат со дел од нашите производи.

ПРОДОЛЖЕТЕ

БЛИСКУ. ПОБЛИСКУ. WURTH

Wurth професионалниот продажен тим ви стои на располагање, да Ви понуди решение со своите супериорни производи, за сите предизвици кои ги имате при процесот на производство, монтажа, сервис ... . Покрај теоретското преставување на производите во нашиот SHOWROOM, овозможуваме можност да пробате да ги користите нашите Master алати, ZEBRA алатите, како и апарати за заварување, и да се здобиете со едно ново, незаборавно искуство.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ